torsdag 18. oktober 2018

Høstsesongen 2018 ble ikke som forventet - mht resultater på jaktprøve. Sandra var påmeldt til Rjukanprøven og NM høyfjell. Kort fortalt så ble hun rett og slett for heit i fugl når makker var i nærheten. Akkurat det er utrolig vanskelig å få trent på - så til de grader provokasjoner.
På Rjukan tok hun stand sammen med makker etter få minutter i slippet - reiste som et jetfly og ble for urolig. Under NM gikk hun videre til semifinalen som partiets beste søker. Hadde der en stand som hun løste selvstendig ut - ble sluppet på i samme området sammen med makker. Støkket ryper, tok en kort stand hvor ryper lettet  - var rolig ei lita stund, så ble provokasjonen for stor........

Men vi har hatt flere utrolig flotte turer, jakt og treningsturer. Sandra har vært flink under jakta - vanskelig fugl som har tatt til vingene før jeg fikk komme på skuddhold. Flotte fuglearbeid og korrekte apporter. De to unge håpefulle har også vist svært lovende takter. Bildet viser Lucky Looser som har flott stand på ryper som ligger i tett kratt. Vi har ellers vært på trening i Sverige, rapphøns og fasaner - utrolig artig å se hvordan hundene gradvis fant ut dette med lavland. Reviering ute på stubbmark samt oppsøke ulik biotop. Sandra er et syn å se på lavland - inngang på fugl og fuglearbeid er bare helt rått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar