fredag 6. juli 2018

GRATULERER MED DAGEN ......... i skrivende stund er det et år siden den siste valpen i kullet på 13 mellom Sandra og Langbein ble født. Litt rart å tenke på og for en opplevelse det var.

I løpet av året som er gått har jeg vært i kontakt med de aller fleste valpekjøperne - hyggelig prat samt skikkelig artig å få tilbakemelding om hvordan hver enkelt jobber med sin firbente venn. Noen utfordringer som f.eks viljestyrke rund innkalling - når jaktlysten tar overhånd i ganske så ung alder osv osv. Flere har bl.a vært flinke å delta på dressurkurs, som f.eks Olga Ågedal og Raia. Disse er nå her på Hovden hvor Fuglehundens Verden hver sommer har intensivt sommerkurs. Hund og eier får virkelig brynt seg på flere utfordringer. Provokasjoner rundt innkalling - avstandsitt - ro i oppflukt mm. Lars Rønning og Gaia har deltatt på flere kurs i regi av Fuglehundskolen og Vibeke Skaar. Så er det gledelig å høre at flere av valpene, gjennom vinteren, har hatt flere selvstendige stander/fuglearbeid.

Juli mnd og en utrolig flott sommer - Sandra orker ikke mye aktivitet i varmen - til og med de to unge håpefulle søker skygge i et svært godt hunderom. Desto mer imponerende er det da å se hvordan instruktør Jon Georg Hov holder koken under sommerkursene. Deltakerne viser stort engasjement med sine "støttekontakter" ringside. En kursdag avsluttes med vel fortjent og deilig middag på Hovden Fjellstoge - sosialt samvær i vakre omgivelser.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar