søndag 13. september 2015

Jeg har nettopp kommet hjem etter noen flotte dager på jakt med eier av Chanty og kamerater.  Ikke all verdens med fugl, men litt i sekken ble det.  Chanty fikk vist eieren at hun har vokst med oppgaven siden i fjor.  Blendende søk og det er ikke behov for noe gps på henne. Presise fuglearbeid på enkeltfugl og kull, eieren satte nytt navn på henne - Princessen. 
Sandra gikk enormt i begynnelsen og var litt heit på grøten.  Vi måtte  ha en medarbeider samtale og så fungerte alt mye bedre.  Med bl.a stand i kratt, djerv og presis reis av to orrhaner som gikk i bakken.  Kanon arbeid på rypekull og en aldri så liiiiiiten fallapport.
Og så Missan som har vært hos foster foreldre i år - kom hjem for å være med på jakt. I år tok hun det mye roligere i sin framferd ute i terrenget - brakte fugl for skudd og koser seg på sine gamle dager med knallapport så det holder.

Nå venter flere jaktturer - etter hvert rettes blikket mot lavland og NM.  Som forberedelse til det mesterskapet går treningsturen i år til Danmark - utrolig spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar